Logistica

Logistica KingPallet

Dacă, acum cîțiva ani, aproape că nu se știa ce înseamnă agent termic pe bază de biomasă, iată că în prezent situația e alta.
Acest fenomen prinde contur și tot mai multa lume alege să treacă la un alt fel de încălzire: fie cu peleti sau brichete.

Un studiu de specialitate realizat de prestigioasa revista americana BIOENERGY prognozeaza in perspectiva urmatorilor 3 ani, pana in anul, 2020, o crestere semnificativa la nivel mondial a consumului de peleti.

Europa va ramane, ca si pana in prezent, cu cea mai mare cerere de peleti pentru consum.

Printre principalele tari producatoare de peleti se numara Rusia si Ucraina.

Rusia castiga din ce in ce mai mult teren in ceea ce priveste exportul de peleti in UE, conform datelor Eurostat din 2014.

Datorita pozitiei lor geografice, Rusia si Ucraina detin un atu fata de celelalte tari extracomunitare in ceea ce priveste exportul de peleti din lemn.

SC King Pellet va ofera un serviciu complet in ceea ce priveste exportul de peleti din Rusia si Ucraina catre orice destinatie din Europa la cel mai bun pret

Conform definiţiei date de Philip Kotler (1998), logistica generală a firmei constă în planificarea, implementarea şi controlul fluxurilor fizice de materiale, produse finite şi mărfuri de la punctele de provenienţă ale acestora la punctele de utilizare finală, astfel încât să fie satisfăcute cerinţele utilizatorilor finali în condiţii de eficienţă a firm


Transportul KingPallet

Deoarece transportul reprezinta un procent considerabil din pretul final al produsuluil putem livra marfa in regim door-to-door la cererea clientului. De asemenea putem livra produsele cu camionul sau containerul maritim catre orice port sau alta destinatie din Europa.